Installing a GM09SR in a 2005 Colorado - Chevy Colorado & GMC Canyon
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 (permalink) Old 04-02-2009, 04:20 PM Thread Starter
Junior Member
Join Date: Apr 2009
Posts: 5
Installing a GM09SR in a 2005 Colorado

Does anybody know how to install a relay inline with the GM09SR from scosche. I am having problems with the GM09SR drawing power when the truck is off which causes the battery to go dead when the truck is not in use (aka overnight).

Any help is greatly appreciated.

(the GM09SR came with the relay, but, in my case, no instructions to install.)
crashrider is offline  
Sponsored Links
post #2 of 2 (permalink) Old 04-02-2009, 05:50 PM
supermodulation's Avatar
Join Date: Aug 2005
Location: Middlesex N.J., U.S.A.
Posts: 5,182
Re: Installing a GM09SR in a 2005 Colorado

IF your GM09SR is causing problems more likely it is either wired wrong or is defective.

I did a Google and found the wiring instructions for your GM09SR from scosche. ... glePgs.pdf

Hope this helps!
supermodulation is offline  
Sponsored Links

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Chevy Colorado & GMC Canyon forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome